Салат цезар з куркою, яйцями і авокадо

До класичних інгредієнтів додається м’ясо, варені яйця і помідори черрі. А справжня родзинка салату – це заправка на основі авокадо і пармезану.

Салат цезар з куркою, яйцями і авокадо

Час приготування

  1. Загальний: 30 хв.
  2. Активний: 30 хв.

Інгредієнти для салату

  • Багет або хліб: 3-5 ломтиків;
  • Сіль: за смаком;
  • Перець чорний молотий: за смаком;
  • Оливкова олія: за смаком;
  • Філе курячої грудки: 1 штука;
  • Яйця: 2 штуки;
  • Сушений мелений часник: за смаком;
  • Авокадо: ½ штуки;
  • Черрі: 100 г.;
  • Листовий салат: 1 великий качан;
  • Пармезан: 50-70 г.

Інгредієнти для соусу

  • Авокадо: ½ штуки;
  • Пармезан: 25 г.;
  • Часник: 2 зубчики;
  • Свіжовичавлений лимонний сік: ½ ч. ложки;
  • Червоний винний оцет: 1 ст. ложка;
  • Вустерський соус: ½ ч. ложки;
  • Оливкова олія: 80 мл.;
  • Сіль: ¼ ч. ложки;
  • Перець чорний молотий: ½ ч. ложки.

Приготування салату

  1. Хліб наріжте невеликими шматочками і викладіть на застелений пергаментом деко. Злегка посоліть, поперчіть, збризніть оливковим маслом і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хвилин.
  2. Грудку розрізати вздовж навпіл, посипте сіллю, перцем і часником з обох сторін. Обсмажуйте приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку в сковороді з маслом. Остудіть і розріжте на шматочки.
  3. Яйця відварити круто або в мішечок за 5-10 хвилин. Злегка остудіть, очистіть і розріжте на половинки.
  4. Авокадо наріжте невеликими або середніми шматочками, черрі – половинками. Салат крупно нарубати.
  5. Для заправки подрібніть в блендері другу половину авокадо, тертий пармезан, часник, лимонний сік, винний оцет, Вустерський соус, оливкова олія, сіль і перець.
  6. Змішайте зелень з половиною заправки. Додайте курку, черрі, авокадо, сухарики і яйця. Полийте заправкою, посипте тертим пармезаном і відразу ж подавайте до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *